Hem     |    LÄGERInfo     |    Bilder & filmer     |    Stjärnorna     |    Anmälan     |    Hitta hit     |    Kontakt
 
 

Vi hälsar alla innebandysugna välkomna till den artonde upplagan av Star Camp, Pixbo Wallenstams camp, som går av stapeln sommaren 2017. Star Camp är ett internationellt innebandyläger för killar och tjejer från 10-17 år.

Målsättningen med Star Camp är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från de flesta av världens innebandyländer. Man behöver inte spela i någon förening för att deltaga. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag! Alla är välkomna!

Till Star Camp 2016 kom det närmare 700 lägerdeltagare fördelade på fyra veckor. Deltagarna kom från tretton nationer. De mest långväga gästerna kom från Ryssland.


Lek, teknik & mycket spel

Man bjuds på träning enligt Pixbo Wallenstams modell med betoning på lek, teknik och mycket spel. Vi genomför två träningspass om dagen. Våra erfarna ledare ger personliga råd och tips för att man skall kunna bli en bättre innebandyspelare. Träningen sker i vårt högklassiga sportcenter i Mölnlycke centrum. Veckan avslutas med en turnering. Här deltar och möts alla lägerdeltagare. Turneringen spelas i två av våra fyra hallar.

Mitt i city

Star Camp är förlagt till Mölnlycke som är centralort i Härryda kommun. Mölnlycke ligger utmed riksväg 40 mellan Göteborg och Borås. Med bil når man Göteborgs centrum på cirka 15 minuter och med buss tar det cirka 20 minuter. Sportcentret är beläget mitt i Mölnlycke centrum intill den vackra Wendelsbergsparken. På gångavstånd från sportcentret finns buss- och tågstation, post, banker, vårdcentral, apotek, sportbutiker och andra affärer. Allting ligger mitt i city. På så vis slipper vi tidsödande resor och trafikerade vägar.


Mycket mer än innebandy

Våra aktiviteter är samlade på ett och samma ställe. Före och efter träningen har man chans att prova en mängd kostnadsfria aktiviteter på området som beachvolleyboll, bordtennis, bad och fotboll med mera. I vår anläggning finns kiosk och cafeteria. Under veckan finns det möjlighet att åka med på olika frivilliga resor mot betalning. Några populära utflykter är turerna till Liseberg eller Laserdome.


Mat & boende

Under veckan bjuder vi på förstklassig mat. Frukost, lunch, middag och kvällsmat från kostcirkelns alla hörn bäddar för att man skall orka med veckans prövningar. Har man önskemål om specialkost beroende på medicinska eller andra skäl anger man det i samband med anmälan.

Man bor med sina kompisar i Hulebäcksgymnasiet, vägg i vägg med sportcentret. Ledarna bor i samma byggnader som lägerdeltagarna. Man kan välja mellan att ta med egen säng, luftmadrass eller liggunderlag. Man kan också välja att hyra säng av oss. I båda fallen får man själv ta med täcke, sängkläder och kudde. Ett tips är att ta med ett långt hänglås med extranyckel till sitt skåp. Extranyckeln kan lämnas till gruppledarna vid första samlingen.Lägerveckor, incheckning, rabatter, tillval & priser


Anmälan till campet görs via vår webbanmälan.
Lägret 2017 genomförs i fyra omgångar. Man kan välja mellan följande lägerperioder:

LÄGERVECKOR 2017
v 1: lördag 17 juni - torsdag 22 juni
v 2: söndag 25 juni - fredag 30 juni
v 3: söndag 2 juli - fredag 7 juli
v 4: söndag 9 juli - fredag 14 juli

PRISER
2 990 kr - övernattning.
2 690 kr - dagläger, läs mer längre ner på sidan.

Antalet platser varje vecka är maximerat till 200, varav max 25 daglägerdeltagare. De som först har gjort sina inbetalningar har förtur till platserna.

TILLVAL
- Säng 200 kr
- Hjälm 350 kr
- Klubba 350 kr
- Star Camp-tröja,
se nedan.

INFO TILLVAL: KLUBBA/HJÄLM
För ett tillägg på 350 kr får man en klubba eller hjälm från ZONE och UNIHOC:s senaste kollektioner (butikspris ca 1000 kr/st). Vid incheckningen på campet gör man sitt val av hjälm eller klubba, man får sedan sin valda produkt i slutet av lägerveckan.

INFO TILLVAL: STAR CAMP-TRÖJA
Alla som anmäler sig till Star Camp 2017 får köpa en personlig Star Camp-tröja med namn och nummer. Anmäler du dig senast 4 december så kostar den 250 kr och då skickar vi hem den till dig. Anmäler du dig mellan den 5 december och 2 april kostar tröjan 450 kr och då får du tröjan vid incheckningen på lägret 2017. 2 april är sista dagen för att kunna beställa tröjan.

RABATTER
Rabatterna avser vecka 3 och vecka 4 och går ej att kombinera med andra rabatter.
- Pixbomedlemmar: 500 kr/rabatt
- Övriga: 400 kr/rabatt

INCHECKNING & AVSLUTNING
Första lägerdagen varje vecka sker incheckningen kl. 17.00 utanför Wallenstamhallen i Mölnlycke. Middag serveras från kl. 17.30-18.15 och senare på kvällen kvällsmat. Den sista lägerdagen varje vecka samlas alla deltagare kl. 13.30 på läktaren i Wallenstamhallen för en gemensam samling. Lägret avslutas kl. 14.00.

VAD INGÅR I ANMÄLAN?
I lägeravgiften till Star Camp 2017 ingår:
- träningströja
- träningsshorts
- lagfoto (digitalt, för utskrift)

-
helpension (kost och logi)
- försäkring
- samt en mängd olika aktiviteter på området.
Allt man behöver göra är att anmäla sig till en av Star Camps fyra lägerveckor.

FRIVILLIGA RESOR
Avgiften för vissa av lägrets frivilliga utflykter, resor och entréer tillkommer utöver lägerkostnaden och betalas till ledarna i samband med avresa.

Anmälan, betalning, kom-ihåg-lista

Anmälningar efter den 1 april faktureras hela beloppet vid ett och samma tillfälle. Anmälningsavgiften/slutinbetalningen återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Efter anmälan till lägret kommer vi att behandla ansökan och sedan skicka ut en faktura på beloppet inom två veckor. När fakturan är betalad är platsen reserverad under anmäld vecka.

På hemsidan finns en kom-ihåg-lista med tips på saker som är bra att ta med sig till lägret.

Dagläger

Att vara på dagläger innebär att man deltar i lägret precis som övriga deltagare. Den enda skillnaden är att man inte sover på campet. Man kan exempelvis välja att sova hemma eller med sin tillresta familj under lägerveckan. Precis som för övriga deltagare ingår allt i detta alternativ.

Daglägerdeltagarna betalar ett reducerat pris, se nedan (går ej att kombinera med andra rabatter). Max 25 platser per vecka.

Att tänka på! När man lämnar och hämtar sina barn prickar man av dem hos en ledare på listan i caféet varje dag. Att tänka på är att man ska vara på plats på campet till frukost mellan kl. 7.00-8.00 och att man lämnar efter kvällsfikat mellan kl. 20.00-21.00. Har man andra önskemål om tider på campet önskar vi att ledarna får denna information.

Avslutningsvis

Varmt välkommen till en vecka med mycket mer än innebandy på schemat! Om man skickar e-post eller brev till oss, märk dokumentet med Star Camp 2017.

För frågor som rör lägret, vänligen mejla oss.

Betalning, anmälan: kansli@pixbo.se 
Övriga lägerfrågor:
info@starcamp.se


Oförutsägbara händelser. Om antalet deltagare under någon av lägerveckorna bedöms vara för få förbehåller sig Pixbo Wallenstam rätten att ställa in en vecka. Deltagarna erbjuds då plats någon av de andra lägerveckorna. Om deltagaren inte vill delta då sker full återbetalning. Med reservation för att ändringar i lägrets programinnehåll kan ske.

 

Kom-ihåg-lista
Försäkring Folksam

Star Camp Facebook
Star Camp-TV (Youtube)
Star Camp-Instagram
Pixbo.se


STAR CAMP PARTNER